Zachte twill met een eigentijdse kleurrijke en mooie oversized print. Het heeft een mooie zware drapering met een vloeiende aanraking. Perfect voor tops, blouses, jurken, overhemden en rokken.

Het is digitaal bedrukt, wat betekent dat de achterkant wit is. We raden aan om een ​​microtex-naald te gebruiken voor uw naaimachine om schade aan de afdruk te voorkomen wanneer u naait.

Het is gedrukt op ECOVERO ™ Viscose-vezels, een duurzaam gecertificeerde viscosevezel. Het is gemaakt van houtpulp dat alleen afkomstig is van gecertificeerde en gecontroleerde houtbronnen. De productie van ECOVERO ™ Viscose vereist slechts de helft van het water in vergelijking met reguliere viscoseproductie, en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele bronnen wordt ook gehalveerd in vergelijking met conventionele viscoseproductie.

De ECOVERO ™ -vezel is gecertificeerd met het internationaal erkende EcoLabel, dat alleen wordt toegekend aan producten en diensten die gedurende hun hele levenscyclus een aanzienlijk lagere impact op het milieu hebben: van de winning van grondstoffen tot de productie, distributie en verwijdering. De natuurlijke vezels van het hout maken de ECOVERO ™ Viscose zeer ademend en comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch, behouden hun zachte textuur en houden de kleuren zeer goed vast. De ECOVERO ™ -vezels worden geproduceerd en gecertificeerd door het Oostenrijkse Lenzing, dat achter de productie en certificering van de duurzame TENCEL ™ -vezel zit.

De stof is ook oeko-tex gecertificeerd.


Materiaal: 100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose
Gewicht: 170 g/m² 
Stofbreedte: 150cm


Deze stof is te koop per 25 cm. Wil je bv. 1 meter aankopen, vul dan '4' in bij aantal. 
De stof wordt uit 1 stuk geknipt.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per 25 cm:
€ 4,70 € 2,82
Aantal: Bestellen
Relevante producten