Wil je graag het stoffenbudget van je vriendin, zus, moeder,... uitbreiden?
Koop dan een kadobon van BelleLien!Indien je het bedrag waarvoor je een kadobon wil aankopen niet kan kiezen, combineer dan verschillende bonnen. Bij de opmaak van de kadobon worden de bedragen samengeteld.
Heb je toch liever verschillende bonnen? Vermeld dit dan bij 'opmerkingen' tijdens het bestelproces.
Ook een persoonlijke boodschap toevoegen aan de kadobon is geen probleem. Noteer de boodschap bij 'opmerkingen'.

Ontvangen via BPost of e-mail?
Koopt u enkel een kadobon dan is een kadobon via e-mail misschien een goede oplossing. Dit is niet alleen gemakkelijk en snel, het bespaart je ook de verzendingskosten!
De kadobon wordt als een PDF-bestand naar de koper gemaild tenzij u graag heeft dat deze rechtstreeks naar de ontvanger gaat. Vermeld dan duidelijk de naam, het e-mailadres en eventuele boodschap bij 'opmerkingen' tijdens het bestelproces. De gulle schenker wordt steeds vermeld op de bon en u wordt in CC vermeld in de e-mail.
Vergeet niet dat de kadobonnen handmatig worden gemaakt door ons en dus niet rechtstreeks na het bestellen verstuurd worden. Gelieve dus rekening te houden met enige verwerkingstijd.
Na het ontvangen van de kadobon kan u deze zelf doorsturen of afprinten en verpakken.

Heeft u toch liever een aangekochte kadobon, kies dan voor een kadobon via BPost. De kadobon zal dan door ons opgemaakt en verzonden worden. Hierbij moet u wel rekening houden met extra verzendingskosten.
 


Kadobonnen-Bpost
Kadobonnen Bpost
Kadobonnen-E-mail
Kadobonnen E-mail