kleur: lapis

Soft Lima Knit is een heerlijk zacht breisel in een lichte tot middelzware kwaliteit. Het heeft een prachtig mat oppervlak en een heerlijk gebreide textuur met mooie drapering.

Het is perfect voor blouses en jurken, waar je een zacht breisel wilt, dat eleganter is en een meer 'gebreide' touch en look heeft dan een jersey of interlock.

Soft Lima Knit maakt deel uit van de duurzame collectie van meetmILK, waar ze uitsluitend materialen en vezels presenteren die duurzaam gecertificeerd zijn.
Dit breisel bevat ECOVERO ™ Viscose-vezels, een duurzaam gecertificeerde viscosevezel. Het is gemaakt van houtpulp dat alleen afkomstig is van gecertificeerde en gecontroleerde houtbronnen. De productie van ECOVERO ™ Viscose vereist slechts de helft van het water in vergelijking met reguliere viscoseproductie, en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele bronnen wordt ook gehalveerd in vergelijking met conventionele viscoseproductie.

De ECOVERO ™ -vezel is gecertificeerd met het internationaal erkende EcoLabel, dat alleen wordt toegekend aan producten en diensten die gedurende hun hele levenscyclus een aanzienlijk lagere impact op het milieu hebben: van de winning van grondstoffen tot de productie, distributie en verwijdering.

De natuurlijke vezels van het hout maken de ECOVERO ™ Viscose zeer ademend en comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch, behouden hun zachte textuur en houden de kleuren zeer goed vast.

De ECOVERO ™ -vezels worden geproduceerd en gecertificeerd door het Oostenrijkse Lenzing, dat achter de productie en certificering van de duurzame TENCEL ™ -vezel zit.


Materiaal: 100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose
Gewicht: 290 g/m² 
Stofbreedte: 170cm


Deze stof is te koop per 25 cm. Wil je bv. 1 meter aankopen, vul dan '4' in bij aantal. 
De stof wordt uit 1 stuk geknipt.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per 25 cm:
€ 6,30 € 3,78
Aantal: Bestellen
Relevante producten